Aslında Trakya yöresinden bir tarif uygulamak istedim, fakat annemin yaptığı bu Karadeniz yemeğini görünce, aklıma etkinliğe Turşu kavurması ile katılmak geldi. Canım anneme çok teşekkürederim.
Malzemeler 1 adet soğan 1 yemek kaşığı tereyağı veya sıvıyağ 300-500 gr arası taze fasulye turşusu arzuya göre salça
Soğan yağda kavrulur. İstenirse salçada eklenir. Fasulye turşusuda soğanlarla birlikte bir daha kavrulur. Tuz koymaya gerek duyulacağını sanmıyorum, çünkü turşu yeterince tuzlu oluyor. Afiyet olsun
<$BlogCommeah ben bilirim bu yemegi şimdi olsada yesem diyorum ellerine sağlık canım http://www.blogcu.com/hayrisBlogCommed>
<$BlogComme11:21 ÖS <$BlogComme Tijen.
<$BlogCommeeline saglik! ne güzeldir ama tursu kavurmasi degil mi? ne de hafif ve sasirtici bir yemektir.. tijenBlogCommed>
<$BlogComme11:00 ÖÖ <$BlogComme YESİM.
<$BlogCommeSevgili Hayriş, teşekkürederim ziyaretin ve yorumun için; insanın canı çekiyor değilmi? :)
Sevgili Tijen Hn. bende ilk defa annemde gördüm ve yedim, oda Eskişehirde bir arkadaşından öğrenmiş, hem turşusunu hem kavurmasını gerçekten çok güzel oluyor, ziyaretiniz içinde çok teşekkürederim :)BlogCommed>
<$BlogComme1:20 ÖS <$BlogComme Adsız.
<$BlogCommehımm bütün raifleriniz çok güzel canım ellerize sağlık :) sevgiler byeBlogCommed>
<$BlogComme10:21 ÖÖ <$BlogComme YESİM.
<$BlogCommeElvan'cım tariflerimi beğendiğine sevindim, çok teşekkürederim canım :)
Sevgili Dilek, hele birde turşu seviliyorsa iyice iştah kabartır değilmi, teşekkürederim :)BlogCommed>
<$BlogComme11:15 ÖÖ <$BlogComme Adsız.
<$BlogCommefasulye turşusunu yapmayı bilsem keşke kavurmasını yaparım da :)))
siteniz çok güzel tarifler harika takipteyimBlogCommed>
<$BlogComme1:14 ÖS <$BlogComme Adsız.
<$BlogCommelan orospunun çocugu götüne şişemi soktularda millete küfür ediyorsun sanane lan yavsak sen git anana söle o lafları ananın amı sulanmıstır serefsiz bak işine mahkemelik ederim seni lafta deil gercekten evinde makkeme kagıdı ile karsılasırsın...insan ol !!BlogCommed>
<$BlogItemCYorum Gönder
<$BlogMembe
Merhaba yemek yapmayı, yeni lezzetler denemeyi seviyorum. Canım eşim mutfağı sevmemde büyük rol oynadı; eşimin benim yaptığım tarifleri beğeni ile tatması mutluluk veriyor bana; ve tabiki bir tutam sevgiyle yapılan tüm lezzetleri herkesle paylaşmak, bu mutluluğumu katlıyor...
<$BlogCommeah ben bilirim bu yemegi şimdi olsada yesem diyorum ellerine sağlık canım
http://www.blogcu.com/hayrisBlogComme d> <$BlogComme11:21 ÖS <$BlogComme Tijen.
<$BlogCommeeline saglik! ne güzeldir ama tursu kavurmasi degil mi?
ne de hafif ve sasirtici bir yemektir..
tijenBlogComme d> <$BlogComme11:00 ÖÖ <$BlogComme YESİM.
<$BlogCommeSevgili Hayriş, teşekkürederim ziyaretin ve yorumun için; insanın canı çekiyor değilmi? :)
Sevgili Tijen Hn. bende ilk defa annemde gördüm ve yedim, oda Eskişehirde bir arkadaşından öğrenmiş, hem turşusunu hem kavurmasını gerçekten çok güzel oluyor, ziyaretiniz içinde çok teşekkürederim :)BlogComme d> <$BlogComme1:20 ÖS <$BlogComme Adsız.
<$BlogCommehımm bütün raifleriniz çok güzel canım ellerize sağlık :)
sevgiler byeBlogComme d> <$BlogComme10:21 ÖÖ <$BlogComme YESİM.
<$BlogCommeElvan'cım tariflerimi beğendiğine sevindim, çok teşekkürederim canım :)
Sevgili Dilek, hele birde turşu seviliyorsa iyice iştah kabartır değilmi, teşekkürederim :)BlogComme d> <$BlogComme11:15 ÖÖ <$BlogComme Adsız.
<$BlogCommefasulye turşusunu yapmayı bilsem keşke kavurmasını yaparım da :)))
siteniz çok güzel tarifler harika
takipteyimBlogComme d> <$BlogComme1:14 ÖS <$BlogComme Adsız.
<$BlogCommeSIMDI SIKECEM TURSUNUZUDA KAVURMANIZIDA YARAKKLAR SIZIN AMINIZ SULANMAZMI YARAK ISTEMZMI UGRASTINIZ ISLERE BAKIN AMCIK KARILARBlogComme d> <$BlogComme12:44 ÖS <$BlogComme serkan.
<$BlogCommelan orospunun çocugu götüne şişemi soktularda millete küfür ediyorsun sanane lan yavsak sen git anana söle o lafları ananın amı sulanmıstır serefsiz bak işine mahkemelik ederim seni lafta deil gercekten evinde makkeme kagıdı ile karsılasırsın...insan ol !!BlogComme d> <$BlogItemCYorum Gönder
<$BlogMembe- Ad: YESİM
- Konum: İSTANBUL
End #profile -->
- Ye#5 Kestane-Ye
- Ye#6 Ayva-Ye
- Ye#7 Sevgililer Günü
- Ye#8 Saray Mutfagı
- Bloglar Elele
- Ye#9 Yöresel Yemekler
- Ye#10 çilek
- Selin Çağlayan
- Devletşah
- Portakalağacı
- Sibel'in Kahvesi
- Sonsuz Nimet
- Tarif Defteri
- Tarçın'ın Mutfağı
- Bizim Pastane
$6.00 Welcome Survey After Free Registration!
Hakkımda
Merhaba yemek yapmayı, yeni lezzetler denemeyi seviyorum. Canım eşim mutfağı sevmemde büyük rol oynadı; eşimin benim yaptığım tarifleri beğeni ile tatması mutluluk veriyor bana; ve tabiki bir tutam sevgiyle yapılan tüm lezzetleri herkesle paylaşmak, bu mutluluğumu katlıyor...
Profilimin tamamını görüntüle
Son Yazılar
Etkinlikler
Ziyaret Ettiklerim